Tema: Física Quàntica

COMPONENTS:
Adrià Oriol
Lluc Parera
Pol Francisco

Tenim informació d'actualitat al següent enllaç
http://www.es.globaltalentfcri.com/articles/2173/Un-nuevo-centro-para-profundizar-en-el-mundo-nano.html

Ens interessa la teleportació quàntica.
La teleportació quàntica és una tècnica que transfereix un estat quàntic a una localització arbitràriament allunyada utilitzant un estat d’entrellaçament quàntic distribuït i la transmissió de certa informació clàssica. La teleportació quàntica no transporta energia o matèria, ni permet la comunicació d’informació a la velocitat superior a la de la llum, però és útil en comunicació i computació quàntiques.

Comentaris MM

- Però el link és de nanotecnologia. Si us interessa també és un tema que podeu fer. Quin preferiu?


Preferim el de teletransportació quàntica
Demanaríem que algú ens pogués fer un cop de mà, anem una miqueta perduts.
Moltes gràcies!

Gràcies Miriam,
Ens posarem en contacte amb aquesta noia el més aviat possible.
Sabem que hem d'orientar-ho cap a la vida quotidiana i els/les nostres professors/es ens han recomanat no entrar en el tema de matemàtiques. Ho trobem bé, ja que el que hem de fer és acostar-ho a la gent, no pas saber completar unes operacions que no entendria ningú. Tenim algunes idees per fer el vídeo, havíem pensat fer-lo amb objectes inanimats com: playmobil o ninots d'aquest tipus; encara no ens posem d'acord i estem ralentint el treball perquè ens falta un component del grup. Tot i així hem decidit posar-nos les piles!

Comentaris MM

Em sembla molt bé, crec que els vostres professors us han donat molt bons consells. Els objectes o ninots també és molt bona idea. A veure si hi ha sort amb l'ICFO i si necessiteu més ajuda no dubteu en escriure o trucar! Quan tingueu el guió més orientat ja sabeu que el podeu penjar!!