Funcionament de la wiki

La wiki és un espai col·laboratiu que ens servirà de plataforma per seguir, comentar i millorar les vostres propostes, idees, primers guions i muntatges.

Així doncs quan hagueu pensat el vostre guió, personatges, etc., ho podeu penjar a la wiki i nosaltres ens ho mirarem i us proposarem canvis o millores, en cas que ho veiem necessari. Però no només us proposarem canvis nosaltres, la wiki està oberta a la col·laboració de tots els membres.

La wiki també permet penjar vídeos, així que en quant tingueu els primers muntatges seria interessant que els pengessiu i així us poguem seguir guiant.

A més de tot això nosaltres us penjarem consells i un vídeo que us donarà les claus del periodisme científic per un mitjà àudiovisual. També ens trobarem per fer les sessions presencials per a que pugueu treure el màxim profit de l'experiència i fer vídeos de qualitat.

Us recomanem que cliqueu la pestanya de dalt que diu "NOTIFICARME" i us apunteu a que us notifiquin tots els canvis que es produeixin a la wiki. D'aquesta manera sempre estareu al dia de les novetats i les informacions i qualsevol canvi que es produeixi.